2013. március 24., vasárnap

Érkezés(azaz eljutás)

Helyi idő szerint (CET+1) szerint 12.00 körül még úgy nézett ki hogy a Taiwanba való eljutásom arány  2:0, így igen csak vesztésre álltam. Aki esetleg nem tudná kb. 2 éve is elnidultam már egyszer Taiwanba de csak Bécsig jutottam ott az EVA gépére nem engedtek felszállni mivel az útlevelem 5hónap 21napig volt érvényes és nem 6 hónapig.

Na tehát elindultam másodikra is 3-kor kelés 4-re Pestre értem (felvettük Attila Barátomat, aki szintén velem tart ) és 5-re már a Ferihegy2 voltunk.
Természetesen bombariadó volt a reptéren így a nagy torlodásba ahogy becsekkoltunk már szállhattunk is fel a gépre.
Lufthanza vitt minket Frankfurtba(elég nagy csalódás volt mert reggeli helyett adtak egy frizbi méretű csokiskekszet), amivel jólakni nem lehetett inkább csak megfeküdte az ember gyomrát.

Frankfurtba érkezve az egyik terminálból a másikba a kis önjáró vonattal tudtunk átmenni majd mint aki jólvégezte dolgát megittuk első búzasörünket(6 eurós búzasörünket) és vártuk a 10 órát hogy meg tudjuk kezdeni a China Ariline C062 járatra a beszállást.

Minden szépen is ment sorbanállás - e-jegy nyomtatás - sorban állás - átküldés másik sorba(mert hogy nem volt ellenőrizve az útlevél - sorban állás - utlevél ellenőrzés -sorban állás -becsekkolás - várakozás -sorbanállás - gépre való felszállás.
A gépnek a leghátuljába szólt a jegyünk ott ahol az ablaknál már csak két ülés ven ahogy elkezdtünk helyeszkedni örömmel nyugtáztuk hogy a csomagok megvannak mert éppen akkor láttuk menni felfele őket a futoszallagon(majd eszek mentek lefele is de ezt mi már sajnos nem láttuk)
A CabiCerew személyzet(mert ma már a stewardess kifejezés degradálónak számít) mind vágatszemű kínai kislány,az elején kedvesnek tűnő  szimpatikus személyzet benyomását keltette... elején...

Na hát szépen elhelyezkedtümk és vártuk az indulást ami nem következett be. A kapitány úr bejeltette hogy valamit még ellenőriznének a gépen és 40 perc és indul.... kb 1óra alvás után felébredtem de még nyoma sem volt az indulásnak. majd letereltek a gépről mindenkit hogy most 3 óra javítás következik.
Ekkor ittuk meg a második búzasörünket.... (sajnos tömény nem volt pedig az jobban csúszott volna.)
és éreztem ezt hogy igencsak vesztésre állok megint........
Elkezdtük fontolgatni a vissza utazási lehetőségeket és a kinti szállások lehetőségét mikor a kijelzőn megjelent a módosított indulás időpontja 16.00
(közben szenvicseket osztogattak"fosztogattak, mert mindenki ráraborlt, és vizet)
Az új

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése